Start turnseizoen 2020-2021

We zijn verheugd u te mogen melden dat we op maandag 7 september 2020 het nieuwe turnseizoen kunnen starten. Het zal voor ieder van ons een ‘speciaal’ seizoen worden, maar we zullen er als club alles aan doen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen.

  • We hebben voor onze gymnasten en leiding protocollen opgesteld om jullie te informeren wat we verwachten voor, tijdens en na de trainingen. Gelieve het protocol voor de gymnast grondig door te nemen alvorens je naar de les komt. Dit document werd goedgekeurd door de gemeente Hemiksem. 
  • De lessen waarop een andere les volgt zijn met 10 minuten ingekort. Dit om contact tussen de verschillende lessen tot het minimum te beperken. De lessenrooster kan je hier terugvinden.
  • Elke deelnemer aan een les moet de nodige gegevens doorgeven voor de start van de les. Dit kan via deze link. Ook als je een proefles komt doen, moet je je voordien verplicht inschrijven via deze link. Als je na 3 proeflessen beslist om niet te blijven, moet u het inschrijvingsgeld uiteraard niet betalen.

We hebben al deze maatregelen genomen om zoveel mogelijk gymnasten de kans te geven om hun sport te beoefenen. We hopen dan ook op jullie begrip.

Met sportieve groet,
SJB-bestuur en leiding