Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Pastafestijn

1 december 2018 @ 12:00 - 23:00

Evenement Navigatie

Beste leden, ouders, oud-leden, vrienden, familie, sympathisanten…

We nodigen jullie graag uit op ons jaarlijks pastafestijn! Met uw aanwezigheid kunnen wij onze leden in de toekomst de nodige accommodatie en kwaliteit blijven verzekeren.

Wij bedienen u graag op ZATERDAG 1 DECEMBER 2018. Het pastafestijn gaat dit jaar door op een andere locatie: zaal PC’ke te Hemiksem (Saunierlei). We bieden zowel ’s middags als ’s avonds de mogelijkheid om te komen eten, maar indien gewenst kan u ook uw portie spaghetti komen afhalen!

U hebt de keuze uit spaghetti bolognaise, spaghetti carbonara of een vegetarische spaghetti. Als dessert kunt u kiezen tussen fruitsalade, chocomousse of onze befaamde kamp-tiramisu en dit alles aan €15. Voor de allerkleinsten is er ook een kindermenu te verkrijgen. Dit omvat een kinderportie van een pasta inclusief een dessertje aan €9. Bovendien krijgt u ook enkele aperitiefhapjes. De prijzen voor afhaling komen op €10 voor een volwassen- en €5 voor een kinderportie. Hier zitten echter geen dessertjes bij inbegrepen.

Inschrijven kan bij voorkeur online via deze link.

Gelieve na het plaatsen van de bestelling zo snel mogelijk het correcte bedrag over te maken op de volgende rekening (BE85 9731 4140 3806) met als mededeling: Pasta + naam + aantal personen.

U kan ook op papier inschrijven en bijgevolg betalen bij de leiding in de turnzaal of bij Elien Romaen (Saunierlei 47, bus 1) TEN LAATSTE OP DINSDAG 27 NOVEMBER.

Brief Pasta 2018

Gelieve het inschrijvingsstrookje inclusief gepast geld te bezorgen in een gesloten omslag.

Wij kijken uit naar uw komst!

De leiding en het bestuur

Gegevens

Datum:
1 december 2018
Tijd:
12:00 - 23:00

Organisator

Turnkring SJB